Yamcha

Yamcha összes # 04

Yamcha nem ismeri a korlátait

Tenshinhan és barátai megérkeztek Kami palotájába, hogy felkészüljenek a csillagharcosok elleni küzdelemre. A mindenható palotájában Yajirobe edzés helyett a fejét tömi, Krillin a fát rugdalja Chaos pedig a fákat irtja. Tenshinhan a sokszorozódás technikáját tökéletesíti, és hősünk egy ujjal fekvőtámaszozik, mikor hirtelen megejelenik Mr. Popo és Kami.

Hőseink türelmetlenkednek, mondván 2 hónapja ott vannak de még nem tanultak semmit sem.  Éppen ezért arra kérik barátaink a mindenhatót, hogy edze őket úgyanúgy, mint Songokut. Mindenhatónak ki kellett ábrándítania Yamcháékat, mert Songokunak annak idején semmit sem tanított, ami nagy meglepetést okozott.

Yajirobe azt a következtetést vonta le semmi értelme volt feljönni, nyugodtan maradhattak volna lent is. A többiek kíváncsiskodtak és faggatták Mr. Popo-t, hogyan edzett Songoku.
Mr. Popo higgadtan ki oktatta barátainkat, amit Tenshinhan, Chaos és Krillin szó nélkül tűrt, mert ezek a megjegyzések elsősorban a magányos farkas felé irányultak. 

Egyszerűen kijelentette, hogy barátunk nem ismeri a korlátait, amit nem vett jó néven és rögtön erősködni akart. Mr. Popo ezt annyival elintézte, hogy megbökte az orrát és beinvitálta őket a Mindenható palotájának egy titkos termébe.

Vajon mit rejteget a titkos terem?
Mi vár ezek után hőseinkre?

Kikapcsolódásképp ajánlom figyelmedbe az alábbi Yamchás zenés videót!

Leave a Reply